Bli medlem du också!
- Recensera, sätt betyg och kommentera ostar
- Upptäck och håll koll på nya ostar som du vill köpa och testa
- Lär dig nya saker om ostar

Hur du lyckas med en ostbricka

Lär dig mer om ostar i vår ostskola

Läs recensioner på olika goda ostar

Bli medlem du också, det är helt gratis

Artiklar

Ostfestivalen - program

Snart börjar ostfestivalen på Nordiska museet, den 7-8 februari är det full fokus på svenska...

Ostfestival för den goda svenska osten 7-8 februari 2014

Det råder ostfeber i Sverige. Vi äter mer ost än någonsin, över 18 kilo per person och år,...

Ostar till midsommar igen

Till midsommarfirandet så passar det riktigt bra med ostar och det passar bra både till lunchen...

Svensk ostkultur – I recept och formspråk

En ny svensk bok av Martin Ragnar utgiven...

Äntligen vår, äntligen vårostar

Nu är det äntligen vår, och värmen börjar äntligen att komma till oss. Och nu när våren kommer...

Sent ut med juklappar? Köp en ostlåda

Har ni hunnit köpa alla julklappar till släkt och vänner? Har ni svårt att hitta på några riktigt...
Fler artiklar

Recensioner på ostar

 

Pecorina Toscana - Vaxig i smaken

av Mats den 2/28/2011 4:53:55 AM

Den här Pecorino Toscana ser rätt tuff ut med sin hårda yta och även lite mögel som har uppkommit under sin lagringstid. Smak: Men som ost är det en snäll...

65/100

Morbier - Morbier 28% - opasteuriserad

av Bjernhed den 2/23/2013 5:43:01 PM

Morbier är en halvhård ost från Jura i Frankrike, som ovanligt nog har ett lager av träaska i mitten. Förr använde herdarna sot från ystkaret för att skilja...

95/100


Läs fler recensioner

Senaste aktiviteten

michael kommenterade recensionen Stilton "Cheddar kommer från Wales. Snowdonia."
Michael skapade ett konto.
Hruibgtglv skapade ett konto.
Lars Nordquist skapade ett konto.
Lars-Erik Sjöberg skapade ett konto.
Rönntorp skapade ett konto.
Anne Gottorp skapade ett konto.
Gunnar Thulefors kommenterade recensionen Havarti "Jättegod ost"
Gunnar Thulefors skapade ett konto.
Senaste aktiviteten