Bli medlem du också!
- Recensera, sätt betyg och kommentera ostar
- Upptäck och håll koll på nya ostar som du vill köpa och testa
- Lär dig nya saker om ostar

Hur du lyckas med en ostbricka

Lär dig mer om ostar i vår ostskola

Läs recensioner på olika goda ostar

Bli medlem du också, det är helt gratis

Artiklar

Ostfestivalen - program

Snart börjar ostfestivalen på Nordiska museet, den 7-8 februari är det full fokus på svenska...

Ostfestival för den goda svenska osten 7-8 februari 2014

Det råder ostfeber i Sverige. Vi äter mer ost än någonsin, över 18 kilo per person och år,...

Ostar till midsommar igen

Till midsommarfirandet så passar det riktigt bra med ostar och det passar bra både till lunchen...

Svensk ostkultur – I recept och formspråk

En ny svensk bok av Martin Ragnar utgiven...

Äntligen vår, äntligen vårostar

Nu är det äntligen vår, och värmen börjar äntligen att komma till oss. Och nu när våren kommer...

Sent ut med juklappar? Köp en ostlåda

Har ni hunnit köpa alla julklappar till släkt och vänner? Har ni svårt att hitta på några riktigt...
Fler artiklar

Recensioner på ostar

 

Fourme d'Ambert - Mild och god

av Mats den 3/18/2011 5:38:07 AM

Fourme d'Ambert har en inte så krämig konsistens men med en mild och god smak. Smaken är även smörig och balanserad, men med en lite mer bitig eftersmak med...

75/100

Blu di Valcasotto - En stark rackare

av Anders1 den 6/8/2011 10:08:19 AM

Jag fick tips om den här Blu di Valcasotto när jag skulle handla min fredagsost av min osthandlare. Osten är en blåmögelost som är gjord på opastöriserad...

73/100


Läs fler recensioner

Senaste aktiviteten

michael kommenterade recensionen Stilton "Cheddar kommer från Wales. Snowdonia."
Michael skapade ett konto.
Hruibgtglv skapade ett konto.
Lars Nordquist skapade ett konto.
Lars-Erik Sjöberg skapade ett konto.
Rönntorp skapade ett konto.
Anne Gottorp skapade ett konto.
Gunnar Thulefors kommenterade recensionen Havarti "Jättegod ost"
Gunnar Thulefors skapade ett konto.
Senaste aktiviteten