Bli medlem du också!
- Recensera, sätt betyg och kommentera ostar
- Upptäck och håll koll på nya ostar som du vill köpa och testa
- Lär dig nya saker om ostar

Falbygdens lanserar en exklusiv lagrad 1878 med ton av champagne

Årets festligaste nyhet har landat i ostdisken. Nu lanserar Falbygdens en exklusiv lagrad 1878 med ton av champagne. En unik liten bit rosa lyx i form av en Präst® i begränsad upplaga. Perfekt till nyår och fest. - Vi har tagit fram en exklusiv och festlig specialost som är perfekt till nyår, bröllop och studentfirande. Alla tillfällen när man vill fira med stil. Det är en årslagrad Präst® som vi smaksatt med äkta Champagne de Pompadour. Det finns ingenting liknande på marknaden idag. Ostens eleganta, lätt blommiga smaktoner sätter exklusiv guldkant på varje festlighet, säger Anna Larsson, kategorichef på Falbygdens. 

Svenska folkets efterfrågan på nya ostar är idag större än någonsin. 

Med sin nya lansering 1878 med ton av Champagne – en ost som tack vare sin rosa nyans på förpackningen inte enbart har unik smak utan även utseende – gör Falbygdens det nu ännu lättare att sätta guldkant på både fest och vardag. 

– Med vår nya lansering bidrar vi inte bara med en ny smakupplevelse utan även ett nytt och unikt utseende. Med sin rosa färg sticker den ut, såväl i osthyllan som på middagsdukningen, och förstärker därmed känslan av lyx, säger Anna Larsson. 

1878 med ton av Champagne är helt enkelt årets festligaste gästspel i ostdisken. Och som sådan är den en limiterad utgåva och kommer i en första omgång att finnas butik under en begränsad tid – vecka 45 – 52. Passande nog för stundande höstbröllop samt jul- och nyårsfiranden. Sedan kommer den tillbaka i butik i vår, lagom till student och vårbröllop. 

Sedan 1878 har Falbygdens gjort sitt yttersta för att ta fram och inspirera med kvalitetsost av nya spännande smaker. Strävan ligger i att vara innovativa och på så sätt ständigt erbjuda nya smakupplevelser till konsumenten. Falbygdens har stor kunskap och erfarenhet av att smaksätta ost, vilket de bevisar med populära ostar som Morfars Brännvinsost, Champagne Cheddar och Whisky Cheddar i det befintliga sortimentet.

Källa PressmeddelandePublicerad den: 10/9/2012